Reflexionant sobre l'assignatura.

 Benvinguts i benvingudes a l’últim post del any.

 

En aquest post m’agradaria tornar enrere i reflexionar sobre l’assignatura de didàctica dels jocs i les activitats esportives.

 

Les primeres impressions que vaig tindre sobre la assignatura només llegir el nom van ser els típics pensaments de.. serà tota teòrica o no hi haurà quasi sessions de pràctica i menys mal que ha sigut tot el contrari. L’assignatura estava repartida per a que la donaren tres professors, Dani, Irene i cristina. Pense que es interessant ja que lo que no aprens en un professor, te l’ensenya un altre i a la inversa. Cadascú te unes idees i unes formes d’impartir la matèria i es interesant poder vorer les diferents tècniques i recursos que utilitzen els diferents mestres.

 

En Dani ens vam dedicar a la Pilota valenciana, feia molt de temps que no la practicava i em va causar molta alegria, de forma pràctica férem els guants y començarem a practicar les diferents modalitats i tècniques de pilota, a més vàrem poder anar al trinquet de la universitat politècnica. Pel que fa a la teoria també tracta sobre la pilota valenciana i la seva història.

 

Irene, va arribar unes setmanes després, les seues classes teòriques van ser mínimes (ho agraeix) simplement ens va donar pautes per a entregar posteriorment un treball. Totes les darreres sessions en Irene varen ser de lo mes entretingudes i dinàmiques al gimnàs, les sessions que destaque per que ho vaig passar en gran va ser la pràctica d’esgrima (no havia practicat mai aquest esport), colpbol i datchball (aquestos dos esports alternatius si que havia tingut ocasió de practicar-los inclús amb variants i em va agradar tornar a evidenciar-los).

 

Per últim amb cristina totes les sessions han sigut al gimnàs de forma dinàmica que crec personalment que es com millor s’ensenya i s’aprèn. Durant les diverses sessions ens va demanar a cada grup que s’ocuparem de una part de la classe i que crearem exercicis per a desenvolupar altra sessió en l’esport que volguérem (al meu grup ens va tocar la tècnica de carrera i l’esport del basquet). En cristina també destaque la sessió que ens va preparar relacionada amb el rugbi ja que mai havia tingut oportunitat de jugar.

 

Respecte a l’avaluació l’assignatura ens proposaren la creació d’un bloc i de diferents entrades, crec que esta be afegir les TIC i poder expressar el que hem sentit durant les sessions, però amb el temps escàs del que disposem crec que moltes de les entrades dels blocs sobraven. Estem mes pendents d’entregar feina que de gaudir dels jocs i de la pròpia assignatura.

 

Per a acabar en el post, en resum estic contenta en l’assignatura, els professors i sobretot i crec que es important en estar a gust en el grup en el que et trobes per poder gaudir al complet l’experiència.

 

FINS AL PRÒXIM ANY!



















Comentarios

Entradas populares de este blog

L'ESGRIMA A L'ESCOLA

BIJBOL COM ESPORT ALTERNATIU

La pilota: un esport del poble.