PILOTA AL TRINQUET

 Bon dia lectors, Benvinguts!

 

De nou torne a escriure, però aquesta vegada fent una breu reflexió sobre la visita que vàrem fer el passat dijous 29 d’octubre al trinquet de la UPV (Universitat Politècnica de valència) amb tots els companys i companyes de classe.

 

Quan vàrem entrar al trinquet una onada de records em varen passar per la ment, durant total període de primària al col·legi CEIP Rodriguez Fornos al que jo anava, he estat jugant a pilota en les classes de educació física, recorde amb molta il·lusió aquells dies que passàvem hores jugant inclús al pati del menjador gràcies a que disposàvem d’un petit Trinquet dins l’escola. Ens agradava molt practicar-lo ens entretenia y ens divertia una barbaritat, allò que mes em distreia era fer-me els guants en esparadrap y cartes, per això quan Dani ens va proposar jugar em va fer tanta alegria.

 

Una vegada dins férem diferents grups de 4 persones per a jugar, degut a la COVID-19 ens dividirem per a jugar diferents modalitats en diferents espais, a la pista de frontó anàvem practicant el colpeig de pilota realitzant diferents tipus d’activitats que ens havia proporcionat el professor i després realitzarem una modificació i ens barrejarem amb el grups dels xics per fer equips mixtos i poder jugar i conèixer altres formes de jugar noves i sobretot canviar la intensitat ja que els xics colpegen mes fort i hi ha que saber adaptar-se a qualsevol circumstància. Dani, el professor anava passant pels diferents grups i ens donava idees noves de joc, ens corregia o explicava allò que necessitàvem. Em va agradar com estava organitzada la sessió per la quantitat i la varietat de jocs i el continu interès del professor en ajudar-nos. Desprès al trinquet vàrem poder experimentar alguna partida rapida de pilota en les seues diferents modalitats i també jugarem amb les indiaques.

 

En Resum,  pense que el joc de pilota no es conegut per molta gent  jove o mai l’ha practicat però, si eres una de les persones a les que els agrada fer esport en amics i gaudir de noves experiències esportives tindries de plantejar-te  jugar alguna volta.

Sens dubte, una experiència enriquidora, emocionant i molt gratificant.







Comentarios

  1. Hola Sara,
    En primer lugar, agradecerte que además de hacer una reflexión sobre la sesión nos expreses como te sentiste al revivir momentos del pasado.
    Por otro lado, me parece interesante que nos relates como se desarrolló la sesión, ya que por motivos meteorológicos no la pudimos llevar a cabo de la misma manera.
    Por último, hay que destacar tu cierre de sesión en el que invitas a aquellos que no conocen este deporte a que lo practiquen.
    ¡Mi puntuación es de un 9!

    ResponderEliminar
  2. Hola Sara !
    Ha sido un placer leer esta entrada porque me has hecho imaginarme completamente la sesión que tuvisteis. Por motivos laborales yo no pude visitar el trinquet de la UPV y aunque he asistido a otros, en esta ha sido una pena no poder experimentarlo.
    Es interesante también la reflexión que has añadido para cerrar la entrada. Estoy de acuerdo con que te lo puedes llegar a pasar genial y a disfrutar un montón practicando este deporte.
    Mi puntuación es un 9.

    ResponderEliminar
  3. Hola Sara!
    Al leer tu entrada, sobre todo lo que mencionas de tu etapa de Primaria, me ayuda a imaginarme lo mucho que te llega a gustar este deporte y lo mucho que lo has disfrutado mientras lo has podido practicar! Por ello, entiendo que la experiencia en el Trinquete de la UPV te haya trasladado a tu época de Primaria y te haya encantado. Me resulta muy interesante el interés y entusiasmo que pones a la hora de escribir esta entrada, así pues, no me quiero imaginar el que le pusiste para llevar a cabo la práctica!
    ¡Enhorabuena! Mi puntuación es un 10.

    ResponderEliminar
  4. ¡Hola Sara! Yo también pude disfrutar de una sesión en el Trinquete de la UPV y mis sensaciones fueron muy similares a las tuyas. Muchas gracias por compartirlas con todos/as nosotros/as. Además, ese párrafo final de la entrada me parece muy motivador y estoy convencido que a más de una persona le habrás generado, al menos, la curiosidad por saber más. ¡Mi puntuación es un 9!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

L'ESGRIMA A L'ESCOLA

BIJBOL COM ESPORT ALTERNATIU

La pilota: un esport del poble.